top of page
edward-howell-VlTJdP8ZY1c-unsplash.jpg

Fagkurser

kimberly-farmer-lUaaKCUANVI-unsplash.jpg

Assessment -
psykologisk udredning

Dato: 22/8 til 28/11

På dette kursus vil du opnå et omfattende kendskab til undersøgelsesprocedurer, tests og diagnostisk klassifikation med henblik på planlægning af undersøgelsesforløb, så problemstillinger belyses bredt og kompetent og der foreligger bedst muligt grundlag for valg af relevante interventioner.

jene-stephaniuk--MCrF6hnojU-unsplash (1).jpg

Kursus i psykoterapeutisk metode

Dato: 9.-10. november

Deltagerne vil blive præsenteret for nuanceret viden om psykoterapeutisk behandling, med fokus på overordnet forståelse for kompleksiteten bag vurdering af henvendelsesårsager, psykisk lidelse og diagnostik.

picsea-EQlTyDZRx7U-unsplash.jpg

Nuture and play

- Mentaliseringsbaseret forældre-barn samspil intervention

Dato: Maj 2024

Nurture and Play (NaP) – samspils intervention er en korttids intervention baseret på både Theraplay og mantaliseringsteori. Metoden er praksisorienteret og udviklet med tanke på evidens men også på at være en let tilgængelig tilgang til at arbejde med forældre-barn samspil. 

NaP baserer sig på aktive og legende sessioner, med inddragelse af kropsliggjort mentalisering herunder gensidighed i aktiviteten, hvor der er fokus på synkronitet og spejling, og  reflekterende mentaliseringsaktiviteter  gennem refleksiv forældre rettet videofeedback.

bottom of page