top of page
edward-howell-VlTJdP8ZY1c-unsplash.jpg

Lovgivning og Etik

Bliv skarp på etiske og lovgivningsmæssige overvejelser og kom nærmere specialist titlen

ian-schneider-TamMbr4okv4-unsplash.jpg

Ikke flere pladser

Lovgivning og Etik ved Pusjka Helene Cohn

  • Dag 4 - 26/10-2023 (hybrid deltagelse)

  • Dag 5 - 27/10-2023​​ (hybrid deltagelse)

Deltagere vil få kendskab til relevant lovgivning inden for voksenområdet. Herunder: Psykologloven, Forvaltningsloven og Relevant lovgivning på social- og sundhedsområdet Deltagere vil også få kendskab til etiske overvejelser i relation til psykologiske arbejdsopgaver inden for voksenområdet herunder: Udfærdigelse af rapporter, Formidling og Rådgivning. Lovgivning og etik i relation til psykologarbejde inden for voksenområdet svarer til emneområde 10.6. Kurset er forhåndsgodkendt som del af specialistuddannelsen for psykologer.

Ikke flere pladser

Undervisere: Alle undervisere er specialist eller Ph.d. uddannede psykologer.

Målgruppe: Psykologer der ønsker en specialistuddannelse på voksenområdet. Op til 40 deltagere.
 
Deltagerform og adresse: Alle dage er fra kl. 9:00 til kl. 16.00 i Odense på adressen: Grønløkkevej 8, 5000 Odense. 20 minutter til fods fra Odense banegård og med gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. 
Såfremt du kommer langvejs fra (så som Færøerne eller Grønland) kan nogle dage også tilgås online (hybrid format). Til formålet bruges platformen Zoom. Du kan se hvilke dage der kan tilgås online i dato oversigten ovenfor. Vær opmærksom på, at det ikke er det samme at deltage online på et fremmøde kursus, som at deltage på et online kursus, da man ikke på samme måde kan være en del af det, der sker i salen.

     
Tilmeldingsfrist: Tilmelding sker via først til mølle-princip. 
 
Pris for det samlede kursus: 17.500 kr. for hele voksenmodulet uden frokost og 19.500 med frokost, som består af sund mættende og energigivende frokost ofte salat og smoothie. Det er muligt at betale i rater, raterne aftales individuelt, men kurset skal være færdigbetalt ved afslutning af kurset. Ved hver rate tillægges et gebyr på 30 kr. 
I må gerne være flere der går sammen om at købe den samlede pakke, og fordele kurserne mellem jer. 

Pris:
 3500,-
 
Sprog: Dansk

Tilmelding: Tilmeld dig ved at skrive mail til kaja@gro-psykologpraksis.com eller via dette TILMELDINGSLINK.

Betingelser ved tilmelding: Tilmelding er bindende.

Kursusbevis: Du vil modtage et kursusbevis for hvert modul. Alle kurserne er forhåndsgodkendt hos Dansk Psykologforening på specialistuddannelsen. Du må i henhold til DPs regler max have 10 % fravær for at modtage kursusbevis på det enkelte kursus.

Forberedelse: Til hver undervisningsgang anbefaler vi noget litteratur, som med fordel kan læses forinden.
OBS: Som psykolog  i det kommunale, har du mulighed for at ansøge Den kommunale kompetencefond om at betale for 80% af kursusomkostningerne, såfremt din arbejdsplads siger ja til at betale resterende 20 %. Det vil sige at din arbejdsplads kun skal af med 3500,- eller 3900,- hvis du skal have frokost med. Hvis du ønsker sparring på dette, er du velkommen til at skrive til os.

bottom of page