top of page
edward-howell-VlTJdP8ZY1c-unsplash.jpg
flag-g7d19a617f_1280_edited.jpg

 MIM kursus

UDSOLGT

Anker 1
Anker 2

2-dages kursus i samspilsobservationen MIM med gravide og spæd- og småbørn.

picsea-EQlTyDZRx7U-unsplash_edited_edite

Kort om kurset

Vil du gerne dygtiggøre dig i brugen af MIM med gravide og forældre med spæd- og småbørn, så er dette kursus for dig. Saara Salo (Finland) vil guide os i at forstå samspillet mellem forældre og det ufødte- eller helt lille barn gennem den strukturerede MIM observation.

Kurset er både til dig, der har kendskab til  MIM på forhånd fx. via det 4-dages grundkursus eller gennem klinisk erfaring med MIM og til dig med mindre erfaring og viden om MIM. Er du en del af sidstnævnte gruppe, får du mest ud af kurset ved at se nedenstående 45 minutters video, således får du et tilstrækkelig forhåndskendskab til metoden inden kurset: Saara Salo MIM2 - YouTube

 

 

Underviser:

Saara Salo PhD og klinisk psykolog fra Finland, arbejder på Helsinkis universitet som seniorforsker og har desuden egen praksis. Saara er træner og supervisor i MIM-metoden og har en lang række publikationer bag sig samt mange års klinisk erfaring med metoden. Saara er Theraplay-træner og supervisor, samt Mentaliserings baseret familieterapi træner og supervisor (MBT-F)

Sted/deltagerform: Online via Zoom

Dato: 17.-18. november 2022, kl. 9.00-16 dansk tid (GMT+1)

 

Deltagere: Max 30 deltagere. 75 % psykologer og 25 % fra andre relevante faggrupper. Det vil fremgå af hjemmesiden, når deltagermax i de to faggrupper er nået.

Pris: 

  • Pris: 4.500,-

  • Det er muligt at betale kurset i to rater, mod et gebyr på 100 kr.

Sprog: Engelsk

 

Tilmelding: Tilmeld kan foregå ved at udfylde TILMELDINGSFORMULAR eller ved at skrive til kaja@gro-psykologpraksis.com.

 

Kursusbeskrivelse: 

Graviditeten er en periode hvor emotionelle relationer, prænatal tilknytning og refleksiv funktion formes til det ufødte barn. Dette for at aktivere omsorgssystemet til babys ankomst - et system, der til en vis grad, kan få forældre til at tilsidesætte egne tilknytningsbehov. Forældrenes egne tilknytnings-modeller aktiveres og genbearbejdes gennem den psykologiske forberedelsesproces der forekommer i graviditeten. Arbejdet med MIM i graviditeten og/eller barnets første leveår, kan hjælpe til at forstærke forældres emotionelle tilgængelighed og øge både tilknytning og refleksivitet. 

Gennem kurset vil vi se eksempler på samspil mellem gravide det ufødte barn samt forældre og børn op til 3 år, og vi vil beskæftige os med case eksempler af en forebyggelsesmodel med afsæt i Theraplay (Nurtue and play model). Fokus vil være på vurdering og beskrivelse. 

Læringsmål:

  • Hvordan man anvender prænatal MIM

  • Hvordan man arbejder med og vurderer DEIS scoringssystem på spædbarn-forældre dyader

  • Hvordan man arbejder med og vurderer DEIS scoringssystem på småbørn (1-3 år) -forældre dyader

  • At kunne foretage teoretiske og praktiske overvejelser i arbejdet med denne målgruppe

 

 

Kursusbevis og specialistuddannelse for spykologer: Man modtager et kursusbevis tilsendt som pdf.

Kurset er godkendt på specialist i:

  • Klinisk børne- og ungepsykologi på 6.4.4.2.2. Psykologiske undersøgelsesmetoder . Godkendt med 12 timer.

  • Psykoterapi med børn og unge på 12.4.4.2.1. Klinisk psykologisk undersøgelsesmetodik, retning Børn- og unge. Godkendt med 12 timer.

  • Sundhedspsykologi med børn og unge på 11.4.4.2.3. Udredning, retning Børn- og unge. Godkendt med 12 timer.

 

Dansk psykologforening skriver i deres godkendelse:

Som specialist skal man præsentere færdigheder i flere metoder, bemærk derfor at:

da kurset forudsætter grundviden om metoden, vil det samlede timetal der kan godkendes indenfor denne særlige udredningsmetode muligvis blive begrænset, for at sikre at der er en bredde i udredningsmetoderne i hver enkelt ansøgning til specialist. 

Materiale: 2 uger inden får deltagerne tilsendt link til dropbox med træninsvideoer, DEIS manual, appendix, materiale der kan læses og DEIS intro video. 

bottom of page