top of page

Kaja

edward-howell-VlTJdP8ZY1c-unsplash.jpg

Kaja

Kaja Dreiøe - Autoriseret psykolog med terapeutisk efteruddannelse

Mit navn er Kaja, jeg er autoriseret psykolog med praksis i Bellinge  (Odense SV) og jeg har videreuddannet mig i behandling af forskellige lidelser ud fra den nye bølge af kognitiv terapi, som er en struktureret terapi med fokus på både at behandle den underlæggende problematik og behandle symptomet på samme tid.
 

 • Kommer du fx med symptomer på depression, vil vi både arbejde med de specifikke symptomer så som at isolere sig mindre fra andre mennesker, men vi vil også arbejde med de grundlæggende elementer i depressionen, som eksempelvis mening eller retning i livet.

 • Kommer du med en stressproblematik vil vi både arbejde med stress symptomerne, gennem fx beroligelse af nervesystem og samtidig lære din specifikke kapacitet at kende, men vi vil også kigge på mere grundlæggende mønstre og tænkemåder, som fx at tænke dårligt om egne præstationer.

Inden vi går i gang bliver du tilbudt lidt koldt eller varmt at drikke hvorefter du vil blive vist til rette i min grønne praksis. For mig er det vigtigt, at det er lækkert at komme i min praksis og derfor har jeg tænkt over indretningen, de møbler vi sidder i og den kaffe eller te vi drikker.

En session vil typisk foregå ved at vi starter med at blive enige om, hvad vi gerne vil omkring i den pågældende session. Nogle ønsker at arbejde meget fokuseret på en problematik uden at fortælle om hverdagens op og ned ture, andre ønsker at bruge en del af sessionen på at lufte hverdagens oplevelser. Nogle ønsker sparring og brainstorm på håndtering af forskellige situationer, andre ønsker blot at fortælle for at lette trykket og dele følelser og oplevelser. Det er vores fælles arbejde at finde ud af, hvad der passer godt til dig, derfor vil jeg efter hver session spørge ind til hvorvidt vi ramte dit behov i dagens session.

Jeg gør mig umage i at møde mennesker i øjenhøjde og jeg har stor respekt for, at man beder om hjælp og vil gøre mit bedste for at honorere dette!

 

Jeg arbejder nøgternt og struktureret og forbereder mig grundigt. Det er vigtigt for mig at være til stede og lytte nærværende. 

Jeg tilbyder individuelle samtaler, parsamtaler (men ikke parterapi) og familiesamtaler. Jeg kan tilbyde samtaler i min praksis, online eller ved hjemmebesøg. SE PRISER HER.

OBS: Jeg må ikke tage forløb med borgere, der har været i kontakt med mig gennem mit arbejde i Faaborg-Midtfyn kommune.

Kaja Möglich-002-Edit-WEB-Color.jpg

Psykolog Kaja Dreiøe
 

Jeg arbejder primært med voksne indenfor emnerne:

- forløb med forældre med fødselsreaktioner

- forældrerådgivning

- Stressbehandling

- Behandling af depression

- Sorgarbejde

- Lavt selvværd

- Social angst

 

Jeg er autoriseret og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Jeg har tavshedspligt og arbejder under særlige etiske regler for psykologer.

Jeg er under stadig supervision og uddanner mig løbende.

​Erfaring

 • Erfaring med rådgivning af forældre

 • Erfaring med individuelle samtaleforløb bl.a. i emnerne: Social angst, depression, stress, efterfødselsreaktioner, lavt selvværd, identitetsdannelse ift. nyt forældreskab

 • Erfaring med undervisning af både fagpersoner og forældre

 • Erfaring med supervision af psykologer, terapeuter og sundhedsplejersker

Uddannelse

 • Bachelor- og kandidatgrad i psykologi (5 år)

 • Autorisation (2 år)

 • Terapeut uddannelse i kognitiv terapi (2 år)

 • Certificeret underviser i Circle Of Security for Parents (COS P). 

 • Marschak Interaction Method - samspilsobservation (MIM regulær, gravid, spæd/småbarn, familie)

 • Certificeret i New born behavioral observation (NBO) - værktøj til at opspore spædbarnets ressourcer og behov for støtte

Billeder af vores praksis
IMG_20210815_121956
IMG_20210815_122639_edited
IMG_20210815_121942
IMG_20210815_123007
IMG_20210815_123210
IMG_20210815_123649
IMG_20210815_123408
IMG_20210815_122420

Find min praksis

Kontakt Kaja
kaja@gro-psykologpraksis.com
bottom of page