top of page

Kaja

edward-howell-VlTJdP8ZY1c-unsplash.jpg

Mathilde

Mathilde Nørgaard – Psykolog

Mit navn er Mathilde, jeg er uddannet psykolog og arbejder med liv, der er ude af balance på den ene eller anden måde. Jeg lægger en stor værdi i at møde det enkelte menneske med en dyb respekt og anerkendelse for de erfaringer og den visdom, den enkelte kommer med. Mit udgangspunkt er at være nysgerrig og derfra forstå og støtte den enkelte i at leve et liv, der er mere i overensstemmelse med det ønskede liv, et liv hvor det er muligt at finde større grad af fleksibilitet og mening.

 

Min tilgang i terapien er primært inspireret af Acceptance and Commitment terapien (ACT) og Compassionfokuseret terapi (CFT). I ACT arbejder man med at skabe et indholdsrigt, tilfredsstillende og meningsfuldt liv, samtidigt med, at der opøves en større villighed til at mærke det ubehag og den smerte livet fører med sig. Essensen i CFT er en kærlig grundholdning, der rummer en bevidsthed om egne og andres smerte, et mod til at møde smerten og et ønske om at lindre smerten med en visdom om hvordan man lindrer mest hensigtsmæssigt. Udover ACT og CFT trækker jeg også tråde til min faglige forankring i blandt andet arbejds- og organisationspsykologi, ledelsesteori, social psykologi, mindfulness, affektteori og meget mere. 

 

I et terapiforløb hos mig, vil du opleve at blive taget seriøst og respekteret, uanset hvad du kommer med og hvem du er. Det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig lige der hvor du er og ønsker at bevæge dig hen. Jeg vil i begyndelsen af hver samtale give tid til at lande i og finde dig godt til rette. Da det er meget forskelligt hvad folk har brug for, er det vigtigt, at vi sammen finder ud af hvad, der er allerbedst for dig i den enkelte terapisession.

 

Jeg tilbyder pt. online terapi, og fra 1. februar tilbyder jeg også terapi ved fysisk fremmøde i Gro-psykologpraksis i Bellinge (Odense SV).

IMG_1590001.jpg

Psykolog Mathilde Nørgaard
 

Jeg har erfaring med:

 • Meningsskabelse

 • Lavt selvværd

 • Selvkritik

 • Klimaangst og klimasorg

 • Stress

 • Social angst

 • Overgang fra ung til voksen

 • Jobvalg og jobskifte

 • Ledelsesudfordringer, herunder medarbejdertrivsel og balance

Jeg er på vej mod autorisation og er medlem af Dansk Psykologforening

 

Jeg har tavshedspligt og arbejder under særlige etiske regler for psykologer

 

Jeg får løbende supervision og deltager på kurser

​Erfaring

Individuelle samtaler med fokus på meningsskabelse, lavt selvværd, selvkritik, klimaangst og -sorg, arbejdsrelateret stress, social angst, overgang fra ung til voksen, jobvalg og skifte, ledelsesudfordringer, medarbejdertrivsel og balance.

Uddannelse

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet 2020

Kurser

 • Compassionfokuseret Terapi og Teori, The Compassionate Mind Foundation

 • Acceptance and Commitment Therapy (Depression og Angst), Hos PsychWire

 • Feminin Ledelse, UNA Firm

Priser v Psykolog (Mathilde)
Individuel terapi pr. time....................................... 1000 kr.

 

10% rabat for ledige og studerende 

Billeder af vores praksis
IMG_20210815_121956
IMG_20210815_122639_edited
IMG_20210815_121942
IMG_20210815_123007
IMG_20210815_123210
IMG_20210815_123649
IMG_20210815_123408
IMG_20210815_122420

Find min praksis

Kontakt  Mathilde
psykologMN@protonmail.com
bottom of page